Koncert Dawida Kwiatkowskiego w Słubicach

Więcej
2016/10/03 16:42 #26915 przez Xcxqueenxcx
Koncert Dawida Kwiatkowskiego w Słubicach was created by Xcxqueenxcx
Hejka wszystkim reprezentujemy młodzież ze Słubic chcemy wam pokazać jak wiele fanów ma w Słubicach polski wokalista Dawid Kwiatkowski jest mozliwosc aby jego koncert został tu zorganizowany ale do tego trzeba poparcia dużej ilości osob prosimy o to zeby kazda z osob ktora choc w jakims stopniu slucha wokalisty wypowiedziała sie na temat co zmienil w jej zyciu
Z powazaniem Martyna i Weronika lat 17 i 15

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2016/10/03 17:16 #26916 przez Wiesław
Brawo młodzież. Popieram, choć nie mam pojęcia kim jest Wasz idol.
The following user(s) said Thank You: Xcxqueenxcx

Więcej
2016/10/04 12:23 #26922 przez Natalia10417
Replied by Natalia10417 on topic Odp: Koncert Dawida Kwiatkowskiego w Słubicach
Dawid Kwiatkowski jest przykładem, że warto spełniać marzenia! Mam nadzieje że uda się zagrać koncert w Słubicach

Więcej
2016/10/04 19:57 #26927 przez doma_kwiato
Replied by doma_kwiato on topic Odp: Koncert Dawida Kwiatkowskiego w Słubicach
Dawid dużo zmienił w moim życiu. Między innymi to że teraz dzięki niemu jestem pewna siebie oraz też dzięki Dawidowi uwierzyłam, że marzenia się spełniają. Poznałam swoich przyjaciół przez Dawida. Jest najlepszym idolem na świecie , nie wyobrażam sobie życia bez niego. Jego uśmiech powoduje to że ja też się uśmiecham. Mogłabym tak pisać w nieskończoność ale już skończę . Proszę bardzo o ten koncert, jest niedaleko mnie,

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas