Koncert Noworoczny -wydarzenie miary światowej.

Więcej
2014/12/31 08:14 #21209 przez yon
Przeczytałem ogłoszenie o tymrocznym koncercie noworocznym i włosy mi dęba stanęły - cena biletu za to WYDARZENIE to 95 z!. Od paru lat te koncerty to jakieś żałosne pitu-pitu dla dziadków i babć , powtarzane w nieskończoność ( chyba orkiestra dała radę nauczyć się jedynie tych paru prostych kawałków). Od lat też odnoszę wrażenie , że są one organizowane tylko po to, aby pewne osoby z naszego słubickiego firmamentu mogły zabłysnąć i pokazać się oficjalnie reszcie gawiedzi. Ale płacić za to jak za prawdziwy koncert, to już gruba przesada. Ja wiem, że znajdzie się sporo osób, które również będą chciały zabłysnąć swoją (przynajmniej) obecnością i są skłonne za to tyle zapłacić, ale to ponoć ma być kultura masowa :whistle: :P A może osoby odpowiedzialne za te coroczne przygotowania zaczną wreszcie przykładać się do tego , co robią i zaczną robić to tak, aby zachować jakiś umiar w całym tym szaleństwie? Może by wreszcie zmienić orkiestrę albo znaleźć solistów z mniejszymi wymaganiami finansowaymi? A może ja się po prostu nie znam i za takie Światowe Wydarzenie Artystyczne rzeczywiście powinniśmy tyle płacić. A może tę cenę przerobić na Euro? - wyjdzie jeszcze korzystniej! B) :laugh: Ja w każdym razie już Państwu dziękuję...

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2014/12/31 17:14 #21219 przez Rob
bilet kosztuje 9,50 € , chyba źle zrozumiałeś, bilet wstępu na taką imprezę w Słubicach nie może przecież kosztować 95 zł, na pewno coś nie tak zrozumiałeś

Więcej
2015/01/01 12:11 #21224 przez Redakcja Słubice24.pl
Replied by Redakcja Słubice24.pl on topic Odp: Koncert Noworoczny -wydarzenie miary światowej.
Zgodnie z informacjami od organizatorów bilety kosztują 95zł.

Więcej
2015/01/02 07:18 #21225 przez Rob

Redakcja Słubice24.pl napisał: Zgodnie z informacjami od organizatorów bilety kosztują 95zł.

to nie możliwe, że 95 zł, przecież Słubice to nie Berlin, Paryż, czy Warszawa. Organizatorzy musieli coś pomylić na swoim ogłoszeniu

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas