CO "ZYSKALIŚMY" Z KONCERTU NA STADIONIE...?

Więcej
2014/07/15 12:44 #19483 przez MHP
Wszyscy sie świetnie bawili na koncercie? To SUPER! Poszło na to tylko pół bańki z urzędowej kasy..., która nie zostanie już wydana na wiele innych potrzebnych celów. No, ale najważniejsze, że wszyscy się dobrze bawili i wystapili na duzym ekranie. Ciekawe tylko czy Ciszek będzie znowu w kampanii mówił o kryzysie finansowym w gminie?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2014/07/15 21:32 - 2014/07/15 21:33 #19490 przez Forman
Ciekawe dlaczego raz budowali scene na moscie a potem ja przenosili 50 m dalej na jednosci, Pieniadze wyrzucone w blotro, czyzby Ciszek szukal kosztow ? Przychodzi na mysl cytat z filmu 'MIS ' 'Bo im ten mis jest drozszy tym lepiej bo ...' Juz nie wspomne o tym, ze baran zablokowal przejscie na 2 dni. Ciszek mysli jak Neron (zreszta taka sama chwiejna osobowosc) zrobie igrzyska, jak sie pobawia to moze nie zauwaza ze rzym sie spalil.
Ostatnia2014/07/15 21:33 edycja: Forman od.

Więcej
2014/07/15 21:51 - 2014/07/15 21:52 #19492 przez kaczka
Wy wszyscy zostaniecie podani do sądu ! Wasze oszczerstwa są, jak wymierzony policzek z ręki dzieciaka, który to powinien być ścigany z urzędu przez prokuraturę za uszkodzenie ciała powyżej 7 dni zwolnienia :(
Ostatnia2014/07/15 21:52 edycja: kaczka od.

Więcej
2014/07/16 20:21 #19496 przez anias34
w ogolle rzygac sie chce na to wszystko...na temat Burmistrza wypowiadac sie nie bede,bo od razu skacze mi cisnienie-musialabym na jego temat napisac wielle brzydkich slow-jeszcze faktycznie poda mnie do Sadu,hehehe...krotko mowiac,kiedys gdy jeszcze nie byl Burmistrzem,szanowalam go-teraz mam na jego temat baaaaaaaaardzo zle zdanie...co do imprezy-ogladalam w tv,nie podobalo mi sie-ne odpowiadal mi poziom muzyczny,glupkowate zarty prowadzacych-jednym slowem-jaki Burmistrz,takie miasto i takie VIP-y,hehehe.Uwazam,ze to kupa wywalonej kasy,naprawde bardzo glupio wydanej.

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/07/16 21:16 #19497 przez marks
Najważniejsze, to żeby obecna ekipa(radni też), wygrała listopadowe wybory.
A potem to woda i śmieci mogą być nawet po 70 złotych.
:D

Więcej
2014/07/16 21:21 #19498 przez Forman

kaczka napisał: Wy wszyscy zostaniecie podani do sądu ! Wasze oszczerstwa są, jak wymierzony policzek z ręki dzieciaka, który to powinien być ścigany z urzędu przez prokuraturę za uszkodzenie ciała powyżej 7 dni zwolnienia :(

Ha ha ha z tym do sadu ? kolejny wyksztalcony, chyba skonczyles prawo w CP ?

Więcej
2014/07/17 07:15 #19499 przez janek31

Forman napisał:
Ha ha ha z tym do sadu ? kolejny wyksztalcony, chyba skonczyles prawo w CP ?

Sprawdz w słowniku znaczenie słowa sarkazm :)

Co do tematu, to kontrole jak za komuny na bramkach, kilometrowe kolejki po piwo, żeby posłuchać paru piosenek. Oczywiście rzekomy kryzys w gminie się skończył :) zresztą jak tu mówić o krysie skoro spółka gmina (SOSIR), która zatrudnia 20(?) pracowników ma dwóch prezesów? A oni raczej za 5000 zł netto nie pracuja

Więcej
2014/07/21 19:45 #19547 przez Usik
Koncert udany, choć nie mój typ muzyki. Takie wydarzenia to dobra promocja miasta i to warto docenić.

Więcej
2014/07/23 10:13 #19564 przez MHP

Usik napisał: Koncert udany, choć nie mój typ muzyki. Takie wydarzenia to dobra promocja miasta i to warto docenić.

A co niby taka promocja nam dała? Słubice to nie miasto wycieczkowe, do zwiedzania. Tu sie pracuje - glownie handluje. Krótko mowiąc, moim skromnym zdaniem, poza tym że pokazali nas w TV, to nic konkretnego (my słubiczanie) nie zyskaliśmy i nie zyskamy. Znacznie lepszą promocja (inwestycją) jest trwałe ulepszanie i upiększanie miasta lub pozyskiwanie inwestorów.

Więcej
2014/07/23 10:27 #19565 przez Office
Dokładnie zwłaszcza że w Słubicach tak naprawde nie ma co zwiedzać.Chyba że Frankfurt a Nasi rodzimi celebryci z Wawki co najwyżej mogą na zakupy wyskoczyć za most i zobaczyć jak niemiaszkom się dobrze powodzi. :-)

Więcej
2014/07/23 15:26 #19567 przez brotherhood
Replied by brotherhood on topic Odp: CO "ZYSKALIŚMY" Z KONCERTU NA STADIONIE...?
Tsjaa... Skoro nie ma co zwiedzać, to musimy sobie wybudować kilka jakichś ekstra zabytków, hehe... Oj, tłumoki, tłumoki... Pokazali Słubice w TV - źle, nie pokazaliby - źle, nie robi się nic - źle, coś się zrobi - źle, itd. itp. Każdy temat dobry do narzekania, nie? A co TY zrobiłeś / aś dla tego miasta ???

Więcej
2014/07/24 07:38 #19571 przez Office
A co Ty zrobiłeś? Skoro się coś robi dla ludzi to trzeba liczyć się z krytyką.Zawsze na początku są nie dociągnięcia a z czasem pomału ubiera się to stosownie.Zresztą komu to tłumaczyć.

Więcej
2014/07/24 20:08 #19577 przez brotherhood
Replied by brotherhood on topic Odp: CO "ZYSKALIŚMY" Z KONCERTU NA STADIONIE...?
Nie wiem, co bierzesz, ale bierz połowę! :laugh:

Więcej
2014/07/28 06:38 #19602 przez lary
No i kolejny raz mamy przykład typowego slubickiego zachowania, tylko kasa i życie bazarowe się liczy. Trochę kultury? (W jakim wydaniu by nie byla) poco - przecież z tego niema pieniędzy.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas