Cezary Pazura w Słubicach

Więcej
2013/07/10 11:28 #16860 przez Łenkes
Cezary Pazura w Słubicach was created by Łenkes
Witam wie ktoś coś na temat ,że Pazura ma być w Gimnazjum nr 1 12 lipca ? Nigdzie o tym nie pisze a nie jaka firma BONTON rozdaje wygrane . Nie wiem czy prawda czy kłamstwo jak Cezary występuję w Anglii

Łenkes

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/07/10 11:33 #16861 przez tjakuszewicz
Replied by tjakuszewicz on topic Odp: Cezary Pazura w Słubicach
Ciekawa sprawa :)
Można było "wygrać" bilety a na nich małym drukiem znajduje się informacja: "bilety ważne dla osób powyżej 35 roku życia" :laugh:
Także niestety mimo posiadania biletów - nic z tego. Za młody jestem :p

Więcej
2013/07/10 11:40 #16863 przez Łenkes
Replied by Łenkes on topic Odp: Cezary Pazura w Słubicach
No właśnie to mnie rozwala to po co mi te dwa bilety dali jak i tak nie mogę iść :D

Łenkes

Więcej
2013/07/10 21:00 #16871 przez merkaba
Replied by merkaba on topic Odp: Cezary Pazura w Słubicach
bo to przecież jest dla starszych ludzi będzie pokaz związany z jedzeniem i naciąganiem na kupno jakiejś rzeczy która normalnie kosztuje parę złotych tak moi rodzice dali sie nabrać
kupili urządzenie do masażu za 1200 zł a w Niemczech takie samo urządzenie to koszt 20zł i dla tego nie chcą młodzieży

Więcej
2013/07/11 07:06 #16874 przez matkapolka2
Replied by matkapolka2 on topic Odp: Cezary Pazura w Słubicach
to nie żaden występ karabetowy, tylko pokaz garków czy innych dziwnych akcesoriow, ktory ma za zadanie sprzedać najpierw jak najwiecej towaru a podobno potem na wystapic czarek "za darmo", a ludzie z tej firmy wystawaja pod biedronką i rozdają ludziom dziwne zdrapki, że niby można "wygrać", ciekawe czemu jest limit od 35 lat, bo pewnie mlodzi na takie ściemy nie lecą, tylko staruszków naciągają

Więcej
2013/07/11 12:07 #16879 przez Joasia5
Replied by Joasia5 on topic Odp: Cezary Pazura w Słubicach
A to ciekawe co piszecie na temat występu Pazury .Do mnie zadzwoniła pani telefonicznie zaprosiła mnie na występ i poinformowała ze zaproszenie przyjdzie pocztą ,i że jeszcze zadzwoni żeby to potwierdzić .Skąd mieli mój numer a pod biedronką stoi pani i faktycznie rozdaje zaproszenia lecz pobiera jeszcze kase że niby coś wygrać można,następny łańcuszek szczęścia -lub feralnego przepłacenia za produkty!!!!Na szczęście czytam posty i nie daję się nabrać ,dzięki za info. pozdrawiam

Więcej
2013/07/11 20:52 #16888 przez ula189
Replied by ula189 on topic Odp: Cezary Pazura w Słubicach
ciekawe za co p.Cezary dostał kase, bo raczej mało w tym wszystkim chodzi o sztuke i dobrą zabawe

Więcej
2013/07/12 17:42 #16898 przez viniu
Replied by viniu on topic Odp: Cezary Pazura w Słubicach
Był już ktoś na Pazurze.? Faktycznie był i występował czytnika sciema

Więcej
2013/07/12 18:52 #16903 przez agis
Replied by agis on topic Odp: Cezary Pazura w Słubicach
Ja byłam z mamą :) . W prawdzie nie mam powyżej 35 lat (mam 20) ale mnie wpuścili :) . Zresztą było tam jeszcze parę młodych osób co na pewno nie przekroczyło wymaganego wieku :) .

Występ kabaretowy został poprzedzony pokazem garów do gotowania i degustacją potraw w nich przyrządzonych. Prezentacja trwała od godz. 13 do ok. 15 podczas której usiłowano wcisnąć nam produkty do pichcenia. Na tym pokazie byłam chyba jedyna poniżej 35 roku życia (no chyba, że jeszcze ktoś był w innej sali a tego nie wiem). Ledwo co wytrzymałam te dwie godziny prania mózgu :S .

Występ zaczął się ok. godz. 15:30 do ok. 16:30 :) . Właśnie na kabarecie widziałam parę młodych osób :) . Kabaret był super :) ale ludzie od garów trochę męczyli (przynajmniej mnie).

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas