MUZYKA MALO POPULARNA,NIEZNANA DLA KONESEROW

• grabka
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/10/18 22:09 #14385 przez grabka
SZUKAM LUDZI ZAINTERESOWANYCH MUZYKA NIE KOMERCYJNA, MALA ZNAMA DLA LAIKOW.INTERESUJE SIE MUZYKA LUDOWA, ETNICZNA, IRANDZKA, ZYDOWSKA, ARABSKA, TURECKA, CANTRY,.....WSZYSTKO CO NIE TYPOWE.CZEKAM NA ODZEW LUDZI KTORZY KOCHAJA MUZYKE PRZEZ DUZE M.Marzy mi sie zorganizowanie imprezy w roznych stylach. lata 40, 50, 60, 70, 80, 90 czekam na odzew

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• grabka
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/10/18 22:20 #14386 przez grabka
czekam na odzew milosnikow muzyki, nietypowej dla naszch czasow i nie znanej w naszym zasciankowym kraju.faccynaju mnie tez taniec, irlancki, grecki, arabski, zydoski

Więcej
2012/10/19 05:10 #14387 przez yon
A w jaki sposób mają się objawiać te zainteresowania, bo ludzi, którzy taką muzykę lubią jest, wbrew pozorom , wielu. Ja też.

• grabka
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/11/05 22:13 #14558 przez grabka
zbliżają sie ANDRZEJKI. z tego co wiem od przyjaciol w innych cześciach Polski organizują imprezy w temacie lata 80. 90 . lub tematyczne . moze by sie znalazla grupa zainteresowana taka zabawa?mam dojscie do kilku lokalnych lokali i moglabym pogadac na ten temat, ale musze miec pewnosc ze sa chetne osoby.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas