Dni Hanzy

Więcej
2012/04/01 21:14 #12219 przez AnonymousFSL
Dni Hanzy was created by AnonymousFSL
Wie ktos moze cos juz na temat "Dni Hanzy" ??? Czy wogule cos bedzie w tym roku ?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/04/03 07:00 #12232 przez wesoly23
Replied by wesoly23 on topic Odp: Dni Hanzy
pewnie nic juz w tych słubicach nie bedzie sie dzialo burmistrz ostrzedza a my cierpimy na tym :angry:

abc

Więcej
2012/04/04 06:13 #12237 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Dni Hanzy
Hmm. Nie bardzo wiem, kto to jest "my" z tych cierpiących - ja nie cierpię, więcej powiem - dla mnie te wszystkie imprezowe święta to w większości okres zwiększonej irytacji. Nie chodzi o to, że to było źle przygotowane, czy nudne - można było się trochę rozerwać, ale cała ta otoczka z piwnymi bufetami, grillami, poblokowanymi ulicami, masą śmieci na ulicach i wszechogarniającym harmidrem trochę mnie przytłaczała, tym bardziej,że mieszkam akurat niedaleko ronda. A oszczędności burmistrza uważam za lepsze rozwiązanie, niż podwyższanie różnych podatków, żeby miasto wyszło na prostą. Nie ma co podskakiwać, jak pusto w kieszeni - poczekajmy, jak się nie spieprzy, to szybko się polepszy!!!

Więcej
2012/04/04 06:37 #12238 przez chickin
Replied by chickin on topic Odp: Dni Hanzy
W tym roku Kombi ponoc?

Więcej
2012/04/08 11:57 #12273 przez AnonymousFSL
Replied by AnonymousFSL on topic Odp: Dni Hanzy
Kombi ? Pierwsze słyszę, Obiło mi sie coś o uszy że cały czerwiec ma być telebim na scenie i różne atrakcje m.in StrongMen, jakieś koncerty itp. wszystko z okacji EURO2012, ma być to połączone z Dniem Hanzy bodajże
The following user(s) said Thank You: chickin

Więcej
2012/04/11 20:32 #12290 przez chickin
Replied by chickin on topic Odp: Dni Hanzy
To jeszcze nic pewnego ale wiem ze byly takie plany

Więcej
2012/04/14 18:34 #12313 przez młoda
Replied by młoda on topic Odp: Dni Hanzy
nędza z bidą...

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/04/16 20:03 #12344 przez xy37
Replied by xy37 on topic Odp: Dni Hanzy
ja popieram to co pisze YON...jestem takiego samego zdania,nie przepadam za takimi imprezami,uwazam że nie powinny byc w naszym miescie organizowane/oszczednosci/.NA pewno nie cierpiałabym gdyby ich nie zorganizowano.I wiem dobrze dla kogo brak takiej imprezy to cierpienie-dla gowniarzy którzy tylko czekaja na kolejna okazje do nachlania się.Miasto ma długi,wiec mam nadzieje że burmistrz zrezygnuje z tego rodzaju rozrywki dla mieszkańców.

Więcej
2012/04/17 05:31 #12345 przez Czesław2793
Replied by Czesław2793 on topic Odp: Dni Hanzy
też się zgadzam z yon dobrze mówi

Witam !!

Więcej
2012/04/17 11:42 #12349 przez miastowa
Replied by miastowa on topic Odp: Dni Hanzy
Po niemieckiej stronie beda obchodzone Dni Hanzy od 13 do 15 Lipca, ale nie wiem jak to po slubickiej stronie wyglada ...

www.volksfeste-in-deutschland.de/hansest...-frankfurt-oder.html

Więcej
2012/04/20 13:04 #12364 przez Adaśko
Replied by Adaśko on topic Odp: Dni Hanzy
A ja mam nadzieje ze chociaż coś będzie w tym roku, lepsze cokolwiek niż nic. Co do malkontentów to lepiej żeby nic się działo? może od razu lepiej zabić dechami miasto? grunt żeby cisza i spokój był. Dobijają mnie takie wypowiedzi.
Co do organizacji samych imprez typu Dni Hanzy, no nie jest to przygotowanie w pełni fachowe, brakuje informacji na stronie Smoka chociażby. Jednak nie spodziewajmy się po naszym niewielkim mieście, że imprezy będą formatu tych z wielkich miast. To samo dotyczy wykonawców, nie ma niestety takich pieniędzy w miejskiej kasie żeby ściągnąć wielkie gwiazdy, to samo jest zresztą na Euronaliach, jaki budżet takie gwiazdy. A jeżeli jest już jakiś wykonawca to wiadomo, że nie trafi się w gusta wszystkich.
Ja się cieszę, że dzieje się cokolwiek i jak na takie małe miasto to oferta kulturalna i tak jest szeroka.

Więcej
2012/06/25 21:40 #12948 przez pelowsky89
Replied by pelowsky89 on topic Odp: Dni Hanzy
A w Cybince będzie Krawczyk w sobotę za tydzień :)

Więcej
2012/06/26 09:48 #12951 przez marteczka
Replied by marteczka on topic Odp: Dni Hanzy

Adaśko napisał: Ja się cieszę, że dzieje się cokolwiek i jak na takie małe miasto to oferta kulturalna i tak jest szeroka.

wejdz na strone sulecinskiego osrodka kultury to wtedy dopiero zobaczysz co to znaczy szeroka oferta kulturalna.

Więcej
2012/07/13 14:04 #13156 przez hard wind
Replied by hard wind on topic Odp: Dni Hanzy
Nie narzekajcie ;-) Przy Kombi dobrze można sie bawić :) A i budki z piwem w tym pomogą :)

Więcej
2012/07/22 06:45 #13238 przez mała86
Replied by mała86 on topic Odp: Dni Hanzy
i było kombi tak kipskiego koncertu się nie spodziewałam po takim artyście kiepsko się spisali....

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas