sylwester 2011/2012

• Piterson
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/01/02 18:31 #11257 przez Piterson
Replied by Piterson on topic Odp: sylwester 2011/2012
"hehehehe", a czegoż mogłem się po tobie spodziewać, jak nie pustego śmiechu.
Weź się jeszcze troszkę dowartościuj w necie, jak w domu jesteś nikim, powodzenia w szukaniu bratniej duszy, być może znajdzie się ktoś kto ciebie zrozumie.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• Piterson
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/01/02 18:32 #11258 przez Piterson

xy37 napisał: nie marzycielka,tylko zwyczajnie uwazam ze się czepiasz-i radzę,lepiej odczep się ode mnie.Ja nie komentuję tego co piszesz,chociaz wiesz co o tobie myslę,hehehe..proponuje żebyś omijał mnie szerokim łukiem,tak jak ja ciebie.

Ty mnie omijaj, ja będę nadal czytał i komentował twoje bezsensowne wpisy.

• Piterson
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/01/02 18:36 #11259 przez Piterson

xy37 napisał: nie marzycielka,tylko zwyczajnie uwazam ze się czepiasz-i radzę,lepiej odczep się ode mnie.Ja nie komentuję tego co piszesz,chociaz wiesz co o tobie myslę,hehehe..proponuje żebyś omijał mnie szerokim łukiem,tak jak ja ciebie.

Zapomniałem o najważniejszym !!!
Nie zapomnij napisać do administratora, by znów mnie zablokowali, bo przecież ty tylko tym żyjesz..

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/01/02 18:50 #11261 przez xy37
Replied by xy37 on topic Odp: sylwester 2011/2012
miałam juz do ciebie nie pisac,ale napiszę-nikim to moze ty jestes nie oceniaj mnie bo jak sie wk...ie to pozalujesz...juz ci kiedys pisałam-jestes smieszny,żałosny i mogę się załozyć że bardzo mało męski w realu-taka dupa wołowa - taki własnie nie donosiłam na ciebie do moderatorów,szkoda na ciebie czasu.papa.

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/01/02 19:00 #11263 przez xy37
Savanna,nasze miasto ma powazne długi,i uwazam że Burmistrz słusznie robi rezygnujac z bzdur typu imprezy miejskie,swiatełka itp.Powiem szczerze,że mi nie brakuje miejskiego sylwestra,imprez miejskich,świątecznego oswietlenia..i uważam za słuszne że tego nie ma.Denerwuja mnie teksty że; mniejsze miasteczka maja tak pieknie oswietlone ulice,a my nie mamy'...nie mamy i trudno!!inni maja,a my nie i koniec gadki;-)..Zawsze uwazałam miejskie imprezy za strate pieniędzy z budżetu miasta,płacenie gruuubej kasy pseudogwiazdom,bo prawdziwe gwiazdy do słubic raczej nie przyjada aby dac koncert,prawda.?cięzko powiedzieć co mogłoby poprawić strone kulturalną słubic...no chyba tylko kino z prawdziwego zdarzenia...jesli chodzi o wystawy-to tutaj sie to nie przyjmie raczej.

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/01/02 19:01 #11264 przez xy37

Piterson napisał:

Ty mnie omijaj, ja będę nadal czytał i komentował twoje bezsensowne wpisy.

...i to własnie świadczy o twojej głupocie ...

• Piterson
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/01/02 19:35 #11265 przez Piterson

xy37 napisał: miałam juz do ciebie nie pisac,ale napiszę-nikim to moze ty jestes nie oceniaj mnie bo jak sie wk...ie to pozalujesz...juz ci kiedys pisałam-jestes smieszny,żałosny i mogę się załozyć że bardzo mało męski w realu-taka dupa wołowa - taki własnie nie donosiłam na ciebie do moderatorów,szkoda na ciebie czasu.papa.

Grozić to sobie możesz sama sobie, grożenie innej osobie jest karalne.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas