- Otrzymane podziękowania: 0
CUDOWNY KEBAB W KOLIBIE
- kokuś
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Bo to coś co próbowaliśmy zjeść to przypominało chyba kapusta zmieszana z majonezem na słodko. Żenada !!!!
:woohoo:
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- nerra
- Świeżak
-
Mam pytanie - gdzie się podziały te fajne porcje dobrych frytek w rożku i na tacce. Co to ma być z tymi torebeczkami w wersji mini, McDonald's?
Koliba schodzi na psy! a szkoda, bo mimo wszystko lubię tam chodzić, ale już tam nie jadam...
- STEFIX
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- ming44
- Świeżak
-
- kluska
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Piterson
- Świeżak
-
Tak na marginesie, czy któryś z tutejszych punktów sprzedaży ma certyfikat że tylko ich kebab jest " ORYGINALNY TURECKI"

Żaby nie było że się czepiam, jadam kebaba, lubię, ale smaków nie rozpoznaję, jestem zwykłym zjadaczem, a nie smakoszem.
- kacper
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 2
A szklarnie to co? Moim zdaniem tam jest najlepszy Kebab, a może był, bo dawno tam nie jadłem.gdyby nie King Kebab to wielu z was nie maialoby pojęcia jak smakuje prawdziwy kebab.
- kreplas
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Widać nie jadłaś/eś kebaba we Frankfurcie, skoro tak twierdzisz. Ten naprzeciwko Mc Donalds jest bardzo dobry, a na szklarniach są dwa i oba dobre. W kebabie liczy się powtarzalność smaku i świeże produkty. We Frankfurcie mięso "schodzi" w jeden dzien, więc codziennie jest świeże, czego nie jestem pewien w przypadku słubickich lokali. A jeśli chodzi o Kolibę, to tam kebaba nie zjem już na pewno.
- kluska
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Lea
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Oczywiscie, ze jadlem kebaba we Frankfurcie, King Kebab pochodzi z Frankfurtu, jezeli tak mozna powiedziec, i na poczatku ich dzialalnosci sprzedawali wlasnie w budce na przeciwko Mc Donalda. Mowiac prawdziwy Kebab mialem na mysli robiony przez Turkow a King Kebab jako pierwszy zatrudnial Turkow i gdyby oni do Slubic nie przybyli to Harput pewnie tez by nie bylo. To tak jest jak zazdrosc zzera...
Na tym właśnie polega wolny rynek i wolna konkurencja. Tobie smakuje w Kingu, to tam jedz, innym nie musi. A wszystkim tym, co narzekają, to się chyba już po prostu kebaby przejadły...
- abcde
- Wylogowany
- Świeżak
-
- kreplas
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Masz rację w kwestii, że konkurencja to dobra rzecz. Nie wypowiadam się na temat smaku, bo oprócz wspomnianej Koliby kebaba w Słubicach nie jadłem. Stwierdziłem,ad vocem Kluski, który twierdzi, że nie można było zjeść prawdziwego kebaba u nas. Jeśli on twierdzi, że nie mozna zjeść prawdziwego kebaba gdzie indziej niż tylko w King Kebab to znaczy, że ma jeszcze małe doświadczenie
- rasta_z_miasta
- Wylogowany
- Świeżak
-
- marczan
- Wylogowany
- Świeżak
-