- Otrzymane podziękowania: 0
MYŚLIWY Słubiczanin strzelił byka i twierdził, że to łania
- bannan123
- Wylogowany
- Świeżak
-
Nie żałujcie chłopu 50 euro za dewizowców, jego pseudojeep ma duże spalanie. Poznałem Go w chwili kiedy odbywałem staż, zresztą chyba dzięki niemu nie przeszedłem go, bo niby ambony były niebezpieczne
A mam pytanie może ktoś wie dlaczego mówią na pana łowczego "ryba" ? ? ? Podpowiem z lekka, chodzi o Gorzów
Serdeczne pozdrowienia dla tych, którzy wykazali maksimum zaangażowania w tej sprawie. A sprawę trzeba nagłaśniać, ponieważ niektórzy chcą ją przytuszować. A pana Krzysia polecam na łowczego okręgowego i jestem pewny, że nie będzie trzeba jeździć na safari do Afryki, będzie również w Polsce
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- sisters4
- Wylogowany
- Świeżak
-
- bannan123
- Wylogowany
- Świeżak
-
Patologia to za mało, żeby określić to co się działo i dzieje w kole "Bór". Dlatego 70 % obywateli uznaje myśliwych za margines społeczny składający się z morderców, mięsiarzy i pijaków, a broń którą się posługują jako przedłużenie męskości
- Wosiu
- Wylogowany
- Świeżak
-
" Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
Jeżeli kogoś Stanisław Lem uraził, to ja w jego imieniu tą osobę przepraszam.
Pozdrawiam zarząd i członków Koła Łowieckiego "Bór" SŁubice
Włodzimierz Strzeliński
Mogilno
- Piterson
- Świeżak
-
Krew z byka sika, siku, siku, sik ....
- Przelatek
- Wylogowany
- Świeżak
-
- harnas
- Wylogowany
- Świeżak
-
Już na starcie(staż kandydacki) się na tobie poznali i całe szczęście bo facet po studiach z inteligencją buraka i rozumem kolby kukurydzy nie może być w szeregach prawych i etycznych myśliwych.
jeśli chodzi o Henia G. niebywałą sztuką jest z gumowców wyskoczyć a żadna to sztuka być po studiach i u Bakana jako parobek w gumowce wskoczyć.
Jak chcesz wiedzieć nie jestem antysemitą i jestem dumny że mogę się nazywać przyjacielem K.M.
Coś nic nie piszesz o wujku pseudonim kochaś z kunowic który poczęstował włośnią kilkadziesiąt osób,którzy wylądowali w szpitalu, także ty i ludzie twego pokroju możecie mi skoczyć.Pozwól że ci przedstawię np. john wayne łysy strzela do gęsi z dwóch dubeltówek jednocześnie a nawet jak do siebie coś mówi to nagrywa to rozmowę telefonem komórkowym,albo model z komesu już nie ma komesu a model został.
Jasiu C. myślenie nie jest jego mocną stroną,brał lekcję u Kochasia i zaczął na własną rękę wożąc ze sobą na polowania prywatnego klasyfikatora.
Boss Górzycy Neron polując na dziki dosiadał bizona.
Brutus bezradny wraz ze swoją pelargonią lubują się w tworzeniu drastycznych kryminałów i za aktorów obierają wszystkich sąsiadów.
Karaś dratewka to ignorant i plociarz powinien zostać nominowany do oskara!
Leszcz nie sieje fermentu ,jak nabierze nalewki wiśniowej w usta to wtedy bełkocze.
Helmut o my got, czy to Polski prawdziwek czy niemiecka fefalige.
kochaś źle mu po niemiecku wytłumaczył ,że to on mieszka w kunowicach a patroszy się na łowisku.
Tenisista będąc przewodniczącym koła przez całą jego kadencję grał z myśliwymi w ping ponga nawet nam stroje kupił,tylko bez numerów,sam wykręcał niezłe numery z plantatorem flancowanej kukurydzy,także widzisz kamilku "Sami Swoi" i nie wciskaj ludziom na portalu kitu bo od wciskania kitu jestem ja-to mój zawód.
Jedną konkurencję już mam i nie zniósł bym kolejnej.
A teraz konkurs ,jak zgadniesz czyja to melodia to zadzwoń z komórki : nrl kierunkowy WBPMWD ,opłata 2,50+vat
- bannan123
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Przelatek
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Przelatek
- Wylogowany
- Świeżak
-
- beton1
- Wylogowany
- Świeżak
-
- beton1
- Wylogowany
- Świeżak
-
- beton1
- Wylogowany
- Świeżak
-
- bannan123
- Wylogowany
- Świeżak
-
- pio
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 3