- Otrzymane podziękowania: 0
Słubicka Gastronomia
- Piterson
- Świeżak
-
Teraz to już prawie nigdzie nie chodzę, czasem zawitam u chińczyka koło szkoły 1, ale to już sporadycznie.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- xy37
- Świeżak
-
- Stanley
- Świeżak
-
- Piterson
- Świeżak
-
Wczytuję się kilkukrotnie w tekst by zrozumieć sens zdania, i zrozumieć w ogóle co autor miał na myśli.
Zdania pisane bez ładu i składu, bardzo chaotycznie.
- xy37
- Świeżak
-
- mira
- Wylogowany
- Świeżak
-
Liczę tu na pochlebne opinie,a bary ,które urągają Twojej osobie,zwyczajnie omijaj.
Mówisz 21 wiek....owszem,ale nic nie poradzimy,że daleko nam do europy i póki co musimy żyć......nie koniecznie dobijając leżących,bo to nie humanitarne.
pozdrawiam.
- kobra
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Stanley
- Świeżak
-
- bell
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 4
... muszę ponarzekać na restaurację z Trabantem w ścianie. Wystrój pomysłowy, miły dla oka, fajny klimat, ciekawe menu, ułożone z dowcipem i fantazją. Szkoda, że nie udało mi się skosztować, bo cały pozytywny obrazek psuje nieprofesjonalna obsługa. Młode kelnerki same nie wiedzą co sprzedają - zapytane o skład nie potrafią udzielić odpowiedzi, ale nie to jest najgorsze. Moja wizyta trwała tam prawie 40 minut, osób nie było wcale dużo, jednak pomimo dwukrotnego przypomnienia, nikt z obsługi nie raczył przyjąć zamówienia. Może i trwałoby to dłużej, ale moja cierpliwość nie wytrzymała i nie wiem kto właściwie stracił na tym bardziej. Brrrr....
- agata_27
- Wylogowany
- Senior forum
-
Masz racje. Ja tez byłam w tej knajpce. Wystrój ładny i wogóle. a co do karty dań. To totalny miszung. Same nie wiedzą co mają. Chciałam małe warzywa, to nie bo i tak mi podadzą duże. Dlatego ,że nie maja ich w komputerze. No wogóle bezsens. Kelnerki miłe, ale długo nie podchodzą do gości. Trzeba wołać i prosić o kartę menu jak i po rachunek. Mój wniosek. Niewiem czy tam pójdę następnym razem. Chyba bardziej mi odpowiada Szczerbiński PIZZA PATROL
- ak83
- Wylogowany
- Świeżak
-
Najgosza to TRABANT beznadziejne drinki,podane bez niczego tz.bez cytryny,bez lodu.Jezeli poprosisz o cytryne to trzeba zalacic hehe zenada.
Panie kelnerki wogole niepodchodza,nie znaja sie na niczym,nawet niewiedza z ktorej strony podaje sie jedzenie klientowi,trzeba prosic o popielniczne,r-k jednym słowem beznadzieje.
- Piterson
- Świeżak
-
- kobra
- Wylogowany
- Świeżak
-
- nerra
- Świeżak
-
to mi najbardziej nie pasowało, pomijajac mrówke, która uciekła z talerza sałaty (ale to świadczyć może jedynie o świeżości sałaty i że nie była ona pryskana) :laugh:
- eko liko
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-