- Otrzymane podziękowania: 0
Zielone Wzgórza
- damiano
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2010/03/21 14:39 #5720 przez damiano
Zielone Wzgórza was created by damiano
Witam serdecznie,
Szukałem na forum wątku o tym osiedlu ale nie znalazłem.
Jak myślicie czy warto tam się budować?
Czy jest na forum ktoś kto miał taki zamiar lub mu się udało i mógłby przedstawić swoje za i przeciw?
pozdrawiam
Szukałem na forum wątku o tym osiedlu ale nie znalazłem.
Jak myślicie czy warto tam się budować?
Czy jest na forum ktoś kto miał taki zamiar lub mu się udało i mógłby przedstawić swoje za i przeciw?
pozdrawiam
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- naz
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2010/03/21 19:27 - 2010/03/21 19:29 #5724 przez naz
Replied by naz on topic O:Zielone Wzgórza
Witam,
jakiś czas temu kupiliśmy tam działkę. Dla nas ważne było: b. ładne położenia ( choć na niektóre trzeba uważać - są za blisko ruchliwej drogi),są trochę dalej od Odry:), trochę na uboczu ale wciąż w mieście, duże działki- większa prywatność no i dobra atmosfera jednocząca ludzi w całkiem nowo powstającym osiedlu.
Jest też jednak parę minusów: brak "normalnych" dróg razy trzy- co w praktyce oznacza kurz w lecie, kupno najlepiej samochodu terenowego- dziury:) i błoto w pozostałych porach roku. Następnym może być konieczność dojazdów do szkół itd. ale nie można mieć wszystkiego. My jesteśmy bardzo zadowoleni i planujemy rozpocząć budowę. Zyczę trafnego wyboru i pozdrawiam
jakiś czas temu kupiliśmy tam działkę. Dla nas ważne było: b. ładne położenia ( choć na niektóre trzeba uważać - są za blisko ruchliwej drogi),są trochę dalej od Odry:), trochę na uboczu ale wciąż w mieście, duże działki- większa prywatność no i dobra atmosfera jednocząca ludzi w całkiem nowo powstającym osiedlu.
Jest też jednak parę minusów: brak "normalnych" dróg razy trzy- co w praktyce oznacza kurz w lecie, kupno najlepiej samochodu terenowego- dziury:) i błoto w pozostałych porach roku. Następnym może być konieczność dojazdów do szkół itd. ale nie można mieć wszystkiego. My jesteśmy bardzo zadowoleni i planujemy rozpocząć budowę. Zyczę trafnego wyboru i pozdrawiam
Ostatnia2010/03/21 19:29 edycja: naz od.
- pawel_t
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2010/03/21 20:58 #5726 przez pawel_t
Replied by pawel_t on topic O:Zielone Wzgórza
hi,
nie wiem niestety gdzie to jest ale jak dostarczalem materialy na budowy miedzy slubicami a kunowicami tez nie bylo drog.
Ciezarowki prawie zawsze mi sie zakopaly.
Pozniej to sie bardzo poprawilo, wiec pewnie tam tez nie bedzie az tak zle
pozdrawiam pawel
nie wiem niestety gdzie to jest ale jak dostarczalem materialy na budowy miedzy slubicami a kunowicami tez nie bylo drog.
Pozniej to sie bardzo poprawilo, wiec pewnie tam tez nie bedzie az tak zlepozdrawiam pawel
- siaja
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2010/03/30 10:49 #5772 przez siaja
Replied by siaja on topic O:Zielone Wzgórza
polecam mieszkanie na os lesnym.jest cisza,spokoj.lecz slyszalam ze sa fajne dzialki na koncu nocznickiego.jest spokojnie.
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.