zwierzęta na mrozie

• KasiaL
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2010/02/08 17:30 #5534 przez KasiaL
zwierzęta na mrozie was created by KasiaL
witam Was słubiczanie,
proszę się wypowiedzieć o zwierzakach pozostawionych na mrozie i o bezdusznych weterynarzach, którzy na wezwanie telefoniczne odpowiadają
"ja wyszedłem z pod prysznica, jest -17 stopi i nigdzie nie przyjadę" :S

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2010/02/08 17:42 #5535 przez diunaa
Replied by diunaa on topic O:zwierzęta na mrozie
Dlaczego wetetynarze mają zabierać takie zwierzęta???Od tego są schroniska dla zwierząt.Inna sprawa to,że takich jest za mało:( Osobiście dzwoniłam do straży miejskiej w sprawie bezdomnego kota i usłyszałam,że nie mają gdzie zabrać,bo najbliższe schronisko jest w Górzycy ale tylko dla psów:(

• KasiaL
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2010/02/08 17:47 #5536 przez KasiaL
Replied by KasiaL on topic O:zwierzęta na mrozie
też dzwoniłam do straży miejskiej a straż poinformowała mnie, że ma umowę z weterynarzem, który na telefoniczne wezwanie przyjeżdża i bada zwierzaka i w zależności od jego stanu zabiera go albo ze sobą na dalsze badania albo oddaje do schroniska a w tym przypadku weterynarz nawet nie pokwapił się przyjechać zbadać psiaka, mało tego, chciałam psa zawieźć do weterynarza a on mnie po prostu wyzwał przez telefon!!!!

Więcej
2010/02/08 17:49 - 2010/02/08 17:50 #5537 przez diunaa
Replied by diunaa on topic O:zwierzęta na mrozie
A to inna sprawa.Trafił się weterynarz z "bożej łaski".Na szczęście nie jeden jest w Słubicach.
Ostatnia2010/02/08 17:50 edycja: diunaa od.

• KasiaL
  • Autor
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2010/02/08 17:52 - 2010/02/08 17:58 #5538 przez KasiaL
Replied by KasiaL on topic O:zwierzęta na mrozie
ten weterynarz to z ul. 1 Maja 24, facet minął się z powołaniem albo to nie powołanie tylko lewa kasa dla niego... brak słów
Ostatnia2010/02/08 17:58 edycja: KasiaL od.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas