- Otrzymane podziękowania: 35
Wędkarze śmieciarze !
- ja28rek
- Autor
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
2022/04/12 17:59 #36807 przez ja28rek
Wędkarze śmieciarze ! was created by ja28rek
Dlaczego wędkarz idąc na ryby niesie pełną reklamówkę jedzenia i browarów, a po skonsumowaniu tego wszystkie te śmieci pozostawia nad wodą?
Jest za to mandat, ale kontroli nigdy nie widziałem.
Jest za to mandat, ale kontroli nigdy nie widziałem.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- piniu
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2022/04/12 22:32 #36809 przez piniu
Replied by piniu on topic Wędkarze śmieciarze !
Sorki ale prawdziwy wędkarz nie zostawi po sobie butelek i śmieci bo następnym razem przychodząc w to same miejsce będzie się o nie potykał nad ranem po ciemku. Takie rzeczy robią ludzie chcący się najeść i napić browara nad wodą a wędkę biorą tylko po to żeby żonę ściemnić że idą na ryby. Z reguły są oni tam tylko jeden raz, a to nie są wędkarze.
- PifPaf
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2022/04/15 19:09 #36810 przez PifPaf
Replied by PifPaf on topic Wędkarze śmieciarze !
Dla wyjaśnienia, bo być może nie jesteś w temacie:
1) To że ktoś ma wędkę, podbierak itp. itd. nie oznacza że jest to wędkarz.
2) Wędkarz taki normalny / przeciętny- przynosi więcej śmieci, niż zaniósł nad wodę.
3) Wędkarz ambitny / zagorzały wysprząta "miejscówkę" i wtedy ma dodatkową reklamówkę / worek śmieci.
Aby móc mówić o wędkarzu, musi być spełnionych kilka warunków. Opłacona karta wędkarska, a wtedy wyłącznie dozwolony sprzęt, zanęty, przynęty i jeszcze szereg innych warunków z regulaminu PZW.
Ten kto zostawia nad wodą śmieci jest po prostu "Śmieciem". Co prawda nie koliduje to, aby Śmieć miał kartę wędkarską.
I tak uwaga: nad wodę jeżdżą, chodzą z pełnymi torbami nie tylko ludzie z wędką, są tacy co maja ze
sobą girl i jego zabiorą, a śmieci niekoniecznie.
Pozostawianie śmieci nad wodą nie jest powiązane z rodzajem hobby - to kwestia kultury.
Wiec może tytuł powinien brzmieć: Skąd się biorą takie Śmieci, że nad wodę niosą śmieci?
1) To że ktoś ma wędkę, podbierak itp. itd. nie oznacza że jest to wędkarz.
2) Wędkarz taki normalny / przeciętny- przynosi więcej śmieci, niż zaniósł nad wodę.
3) Wędkarz ambitny / zagorzały wysprząta "miejscówkę" i wtedy ma dodatkową reklamówkę / worek śmieci.
Aby móc mówić o wędkarzu, musi być spełnionych kilka warunków. Opłacona karta wędkarska, a wtedy wyłącznie dozwolony sprzęt, zanęty, przynęty i jeszcze szereg innych warunków z regulaminu PZW.
Ten kto zostawia nad wodą śmieci jest po prostu "Śmieciem". Co prawda nie koliduje to, aby Śmieć miał kartę wędkarską.
I tak uwaga: nad wodę jeżdżą, chodzą z pełnymi torbami nie tylko ludzie z wędką, są tacy co maja ze
sobą girl i jego zabiorą, a śmieci niekoniecznie.
Pozostawianie śmieci nad wodą nie jest powiązane z rodzajem hobby - to kwestia kultury.
Wiec może tytuł powinien brzmieć: Skąd się biorą takie Śmieci, że nad wodę niosą śmieci?
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.