- Otrzymane podziękowania: 0
Kotek do oddania
- Mark
- Autor
- Gość
-
Tego kotka ktoś zostawił u nas pod klatką.
Mi się wydaje ,że to jakiś Niemiec porzucił tego kotka:P
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- 122112
- Autor
- Gość
-
Ja już teraz trochę zarobiłam- bo tak jak mówiłam przyjechalam tu do pracy na wakacje- i jeśli tylko Pani na to pozwoli, to mogę wziąć kociaka.Bo u mnie nie chodziło o nic innego tylko o to, że nie miałam tych 50 zł.
Ale dziwię się, skoro Pani zostaje poinformowana, że bylismy u weterynarza i że kotek potrzebuje leczenia- to Pani tylko pisze,że być może potrzebuje drugiej dawki leków, ale nic z tym nie robi. Przecież zwierze zawsze musi być odrobaczone kilkakrotnie. Za pierwszym razem usówa się pasożyty, a póxniej larwy. Pani usunęła pasożyty, ale one wsześniej złożyły dwa razy więcej larw.
Jeśli Pani chce, to ja naprwdę przyjdę po tego kotka i pójdę z nim do lekarza i oczywiście poźniej też się nim zajmę.
- Joanna
- Autor
- Gość
-
A poza tym SZCZEGÓLNIE Pani niech się nie oburza, bo zostawienie takiego maleństwa samego na klatce schodowej na kilka godzin nie świadczy o szczególnym zainteresowaniu losem zwierząt. O mało się nie utopił przez Pani bezmyślność. Nie oddałabym go Pani w żadnym wypadku, bo znowu zabraknie Pani kilku złotych na jedzenie dla kotka i wyrzuci go Pani komuś pod drzwi.
- 122112
- Autor
- Gość
-
- krakers
- Autor
- Gość
-
spokojnie sprawa kota już się rozwiązała: uookie.com/zwuookie/cat.jpg
Widzę na zdjęciu w załączonym linku, że sprawa kotka się zakończyła. Cieszę się bardzo z finału sprawy !
- Joanna
- Autor
- Gość
-
- krak
- Autor
- Gość
-
Czy te kotki płodzi Twój kot ?Kotek znalazł wreszcie dom. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Pewnie za kilka miesięcy znowu będę szukać chętnych, bo w naszej okolicy kotów jest zatrzęsienie i co pół roku rodzą się młode, które potem nie mają się gdzie podziać.
Jesli tak to rozumiem Twoje zaangażowanie !
- welea
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
ooo a myslalam ze szkoda twoich pieniedzyszkoda mojego komentarza....