- Otrzymane podziękowania: 70
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
No jasne, przyjechali sobie 400 kilometrów z Hamburga śmieci wyrzucić. Nie było tam przypadkiem jakieś wizytówki pracownika Urzędu Miejskiego lub Starostwa? Bo to mogło by wiele wyjaśnić.W śmieciach znalazł też nr telefonu do niemieckiej firmy, która wyrzucała tam odpady.
marks napisał:
A tak w ogóle to po co tutaj ten wpis?
Jak to po co? Takie zachowanie trzeba publicznie piętnować! Przecież to wygląda jak po powodzi - zwłaszcza te płyty grobowe. Wstyd i żenada!
Chciałbyś tam z dziećmi iść na spacer lub relaksować się na rowerze?
No i napiętnowałeś. Myślisz, że tych co ten syf robią to obchodzi?FemShep napisał: Jak to po co? Takie zachowanie trzeba publicznie piętnować!
A dlaczego akurat te płyty Ci doskwierają, ich akurat najmniej jest na tych zdjęciach.Przecież to wygląda jak po powodzi - zwłaszcza te płyty grobowe. Wstyd i żenada!
Tam akurat nie bywam, ale jest pełno takich miejsc wokół Słubic. Raz czy dwa nawet to zgłosiłem, nikt się tym nie zainteresował, więc ja też przestałem, nie wpadło mi jednak do łba żeby się z tym po forach internetowych obnosić.Chciałbyś tam z dziećmi iść na spacer lub relaksować się na rowerze?