Vestir - jakie wrażenia?

Więcej
2015/06/02 17:46 #22409 przez Alice
Vestir - jakie wrażenia? was created by Alice
Bylam dzisiaj w godzinach popoludniowych...Bardzo fajny towar,duzo markowych koszul,dzinsow..jeden minus to to,ze mial to byc sklep z odzieza uzywana NA WAGE,a okazalo sie,ze rzeczy sp powyceniane..co Wy o tym myslicie?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2015/06/03 09:27 #22413 przez ciekawski georg
Replied by ciekawski georg on topic Odp: Vestir-jakie wrazenia?
To prawda,ciuchy miały byś na wagę a są na sztuki i moim zdaniem są drogie.No i jest mały nieporzadek,ciuchy sa pomieszane rozmiarowo a dziecięce pomieszane dziewczece z chłopiecymi,

Więcej
2015/06/03 15:46 #22420 przez Redakcja Słubice24.pl
Replied by Redakcja Słubice24.pl on topic Odp: Vestir-jakie wrazenia?
Alice: pierwsze opinie o nowym sklepie znajdziesz też na naszym profilu na Facebooku:
www.facebook.com/slubice24/posts/10153356719597692

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/06/13 15:01 #22470 przez xy37
Replied by xy37 on topic Odp: Vestir-jakie wrazenia?
Na Waszym facebooku nie ma zadnych opini,tylko bezsensowna prywatna gadka..
Uwazam,ze na miare Slubic jest to najlepszy lumpeks.Mozna znalexc prawdziwe cudenka,tylko trzeba sie naszukac,dodatkowo ilosc towaru co niektore osoby moze przerazac.Ale warto,bo sa naprawde zajebiste rzeczy,mase fajnych sukienek,firmowych dzinsow itp...Co mi sie tam nie podoba,to to ze jest ciemno.,brakuje tez muzzyki,powinno cos grac..poza tym bylam swiadkiem jak mloda pracownica sklepu,moze byla to szefowa-nie wiem-bardzo brzydko opieprzala przy klientach inna pracownice,ktora moglaby byc jej matka...to mnie bardzo zniesmaczylo,ale zakupy bede i tak tam robic.

Więcej
2015/06/16 07:47 #22489 przez merkaba
Replied by merkaba on topic Odp: Vestir-jakie wrazenia?
muzyka sie marzy sklep to nie dyskoteka

Więcej
2015/07/07 10:11 #22653 przez iwona.niklas@o2.pl
Replied by iwona.niklas@o2.pl on topic Odp: Vestir-jakie wrazenia?
Witam! aby obraz był bardziej wyrazisty , to muszę naświetlić warunki pracy - w głowie się nie mieści , aby w dzisiejszej dobie , pracownik otrzymał 5 zł na godz a praca przypomina system akordowy i ...... na czarno , masakra . Pozdrawiam szefostwo!

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/07/07 13:54 #22654 przez xy37
tez mi sie nie podoba atmosfera panujaca w tym sklepie,jest tam conajmniej dziwnie...ale ciuchy fajne,wiec klientow poki co maja sporo...

Więcej
2015/08/27 09:05 #22891 przez Manena
Replied by Manena on topic Odp: Vestir-jakie wrazenia?
Ja polecam ich oddział w Kostrzynie tam faktycznie jest odzież na wagę na kg ,w poniedziałek jest najtaniej chyba 7 zł za kg ,od wt 50 śr 40 itd :)

• xy37
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2015/08/28 16:19 #22897 przez xy37
ciekawe dlaczego w slubicach sa rzeczy wycenione,a w Kostrzynie na wage...w piatki gdy jest dostawa ludzie czekaja na otwarcie sklepu w kolejce,dzis czekalo 30 osob;-)

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas