pizza europa

• MANIA
  • Gość
  • Gość
2009/07/07 00:34 - 2009/07/11 17:21 #2800 przez MANIA
Replied by MANIA on topic O:pizza europa
[Usunięto]
Ostatnia2009/07/11 17:21 edycja: Grzesiek od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• marqvs
  • Gość
  • Gość
2009/07/08 22:15 #2817 przez marqvs
Replied by marqvs on topic O:pizza europa
gregor napisał:

najlepsza pizza w miescie, to pizza z pieca w Feniksa, polecam, nie zalują produktów, swiezo i pysznie

Nie reklamoj lokalu w ktorym pracujesz ;/
Zreszta kiedy pracowales w Pizzerii Europa, pizze paliles jak sie patrzy ;p
Pozdrawiam.

• anna
  • Gość
  • Gość
2009/07/28 15:26 #3057 przez anna
Replied by anna on topic O:pizza europa
Ja też ostatnio byłam w Europie koszmar,obsługa fatalna, lekceważą klienta a pan Karmelita powinien sobie wziąć to do serca.Więc apel do pana Karmelity....WIĘCEJ DYSCYPLINY."BO GDZIE KOTA NIE MA TO MYSZY HARCUJĄ."Dobra wiadomość..ZMIENIŁAM LOKAL....

• xxx
  • Gość
  • Gość
2009/08/04 22:48 #3128 przez xxx
Replied by xxx on topic O:pizza europa
FEnix???? nie dopieczona nigdy...przyjzyj sie co jesz ...zobacz co sie kryje pod serem...co ? SUROWIZNA!!!

A w europie chociaz wszystko jest smaczne i swieze... obsluga jest mila dla klienta ale jak klient jest nie mily to obsluga robi sie taka sama wiec uwaga na slowa spojrzenia i zachowanie...

Polecam Europe.

A Karmelita? jaki jest taki jest. Nic do niego nie mam. Dla znajomych o ile mi wiadomo jest mily i zawsze sluzy pomoca....

POZDRAWIAM.

PS: Dlaczego najazd na Pana Karmelite? ma przeciez wspolnika Palacza. Dlaczego tylko on jest zly i winny wszystkiemu niby?

• openxd
  • Gość
  • Gość
2009/08/11 18:20 #3214 przez openxd
Replied by openxd on topic O:pizza europa
a gdzie chodzisz teraz

• fisiu
  • Gość
  • Gość
2009/08/12 20:09 #3224 przez fisiu
Replied by fisiu on topic O:pizza europa
anna napisał:

Ja też ostatnio byłam w Europie koszmar,obsługa fatalna, lekceważą klienta a pan Karmelita powinien sobie wziąć to do serca.Więc apel do pana Karmelity....WIĘCEJ DYSCYPLINY."BO GDZIE KOTA NIE MA TO MYSZY HARCUJĄ."Dobra wiadomość..ZMIENIŁAM LOKAL....

Gdzie Anno chodzisz teraz, Fenix ? Spalona pizza ! Patrol ? Czas oczekiwania 1h :D Powodzenia i pozdrawiam.

• bu
  • Gość
  • Gość
2009/08/12 22:47 #3225 przez bu
Replied by bu on topic O:pizza europa
zamawiam czesto i powiem ze z patrolna najszybciej i najsmaczniej. moja opinia

• home
  • Gość
  • Gość
2009/08/13 07:07 #3226 przez home
Replied by home on topic O:pizza europa
Dokladnie, w Patrolu czas oczekiwania na cokolwiek jest zawsze dluuuuuuuuuuuuuugi, podobnie z Ramzesem niestety ...

• Gość
  • Gość
  • Gość
2009/08/13 14:06 #3228 przez Gość
Replied by Gość on topic O:pizza europa
Zamawiałam przed chwilka pizze w europie. Czekalam pol godz ale pani nie zrozumiala dobrze adresu i gdyby nie zauwazony przeze mnie krazacy samochod europy pod domem i kolejny telefon nie dostalibysmy jej. Pizza byla w miare ciepla, aczkolwiek boczki lekko przypalone, a kurczak strasznie wysuszony. Jestem zawiedziona. Nawiazujac do ramzesa to w zupelnosci sie zgadzam. Na zamowienie czeka sie bardzo dlugo, mozna piwo wypic i nadal nic...

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas