Przyciemnianie szyb samochodowych w Słubicach

Więcej
2014/04/17 16:16 #18972 przez Magda651
Witam, chciałabym się dowiedzieć czy jest w Słubicach ktoś, kto zajmuje się przyciemnianiem szyb w autach? Jakieś opinie, może polecacie kogoś z okolicy?
The following user(s) said Thank You: pio

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2014/04/17 17:33 #18973 przez piniu
Witam . Polecam pana z ul. Krótkiej.

Więcej
2014/05/19 12:50 #19144 przez pio
popieram Pan z Krótkiej robi dobrą robotę

Więcej
2014/05/19 12:54 #19145 przez halszka
Witam
Proszę podać koszty przyciemniania szyb w samochodzie?
Z góry dziękuję i pozdrawiam!!

Więcej
2014/05/19 14:19 #19150 przez MICHALO
Polecam wybrac sie do Gorzwa lub Zielonej jak ktos cos ma do zalatwienia przy okazji, bo wychodzi ponad polowe taniej niz w Slubicach a jest tak samo dokladnie i solidnie zrobione jak np. U Pana z krotkiej.

Więcej
2014/07/21 20:23 #19551 przez Magda651
jeśli jeszcze kogoś to interesuje, to za szybę tylną + 4 boczne w passacie b5 kombi zapłaciłam 450 zł właśnie u tego Pana, o którym mowa wyżej :) Polecam.

Więcej
2015/06/17 18:12 #22509 przez rolka-96.96
Replied by rolka-96.96 on topic Odp: Przyciemnianie szyb samochodowych w Słubicach
Ja tez przyciemniałem u Pana z krótkiej i jestem bardzo zadowolony. Naprawde świetna robota, a co do foliowania w Gorzowie to wole wspierac naszych ludzi a nie obcych. Pozdrawiam rolka

Więcej
2015/06/18 18:32 #22517 przez ja28rek
Też uważam że robi to dobrze i stosuje dobrej jakości folię. Trzeba brać pod uwagę, jaką folię się zakłada, bo zadaniem folii nie jest tuningowanie auta, tylko odbijanie promieni słonecznych UV. Tak że cena usługi to też jakość folii i nie patrzcie na allegro że folię można kupić za kilkanaście złotych na całe auto, bo to chińska podróbka, której się nie da założyć.

Więcej
2015/06/18 20:01 #22518 przez krs19
A co do cen w Gorzowie to sprawdzałam koszt Audi A3 i cena jest podobna,a jeszcze trzeba wydac kase na paliwo,wiec wybrałam Pana z Krótkiej i jestem bardzo zadowolona.pozdrawiam Ania :laugh:

Więcej
2018/07/29 13:47 #33379 przez mafefka
Ale ten Pan działslność realnie prowadzi na ul.Zygmunta Starego

• altis
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
  • Zajmujemy się dochodzeniem odszkodowań
Więcej
2018/08/03 07:44 #33473 przez altis

ja28rek napisał: Też uważam że robi to dobrze i stosuje dobrej jakości folię. Trzeba brać pod uwagę, jaką folię się zakłada, bo zadaniem folii nie jest tuningowanie auta, tylko odbijanie promieni słonecznych UV. Tak że cena usługi to też jakość folii i nie patrzcie na allegro że folię można kupić za kilkanaście złotych na całe auto, bo to chińska podróbka, której się nie da założyć.

dokładnie jakość materiałów i wykonania ma tutaj znaczenie, bo to pośrednio wpływa na bezpieczeństwo jazdy

Otrzymałeś zaniżone odszkodowanie?...

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas