- Otrzymane podziękowania: 2
co ty gadasz czlowieku..... ja mam mulimedie i za kablowke i internet place ok 50zl mam hbo i inne pakiety cyfrowe a na dodatek mam internet przez caly czas place za 2mb i mam 2 mb a nie jak w vektrze placilam za 6 a mialam 2 i do byl max......................gdyby vektra byla ok to by ludzie nie rezygnowali z jej usłog pozdrawiam pana konserwatora ktory konserwuje ale chyba ogórki w piwnicy :laugh:A ja świadomie pozostałem w Vectrze. Brałem pod uwagę możliwość rezygnacji, bo miałem umowę na czas nieokreślony. Czekałem tylko na ofertę Multimedii, która niedawno położyła swoje kabelki w moim bloku z nadzieją, że zaoferuje coś lepszego. Jednak gdy przyszła miła pani z ofertą MM, to okazało się, że ich pakiety telewizyjne są tak naprawdę biedniejsze niż te w Vectrze. Pani zaproponowała mi za 100 zł z groszami jakiś bidny pakiet z bodajże 34 programami plus internet 2 mega. W Vectrze za minimalnie wyższą cenę mam pakiet platynowy z ponad setką programów (w tym kilka HD) i internet 6 mega. Fakt, że czasem zamula, ale bez przesady - nie dalej jak dzisiaj przed południem udało mi się ściągnąć film 700 MB w niecałe 25 minut.
Ja tam jestem zadowolony i sądzę, że gdy już Vectra uporządkuje sprawy z przejęciem infrastruktury od Jim-Satu, to i mulenie netu się skończy.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.