- Otrzymane podziękowania: 2
Vectra S.A i ich Internet
- kasia
- Gość
-
co ty gadasz czlowieku..... ja mam mulimedie i za kablowke i internet place ok 50zl mam hbo i inne pakiety cyfrowe a na dodatek mam internet przez caly czas place za 2mb i mam 2 mb a nie jak w vektrze placilam za 6 a mialam 2 i do byl max......................gdyby vektra byla ok to by ludzie nie rezygnowali z jej usłog pozdrawiam pana konserwatora ktory konserwuje ale chyba ogórki w piwnicy :laugh:A ja świadomie pozostałem w Vectrze. Brałem pod uwagę możliwość rezygnacji, bo miałem umowę na czas nieokreślony. Czekałem tylko na ofertę Multimedii, która niedawno położyła swoje kabelki w moim bloku z nadzieją, że zaoferuje coś lepszego. Jednak gdy przyszła miła pani z ofertą MM, to okazało się, że ich pakiety telewizyjne są tak naprawdę biedniejsze niż te w Vectrze. Pani zaproponowała mi za 100 zł z groszami jakiś bidny pakiet z bodajże 34 programami plus internet 2 mega. W Vectrze za minimalnie wyższą cenę mam pakiet platynowy z ponad setką programów (w tym kilka HD) i internet 6 mega. Fakt, że czasem zamula, ale bez przesady - nie dalej jak dzisiaj przed południem udało mi się ściągnąć film 700 MB w niecałe 25 minut.
Ja tam jestem zadowolony i sądzę, że gdy już Vectra uporządkuje sprawy z przejęciem infrastruktury od Jim-Satu, to i mulenie netu się skończy.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Lolo
- Gość
-
Pozdrawiam
- bass
- Gość
-
- Lolo
- Gość
-
- kacper
- Wylogowany
- Senior forum
-
Całkiem prawdopodobne, że z nowym rokiem opuszczę MM i przejdę do Vectry, krótkie pytanie - jak działa telewizja i internet w Vectrze?
W MM było bardzo dobrze, 2-3 awarie internetu (i to 'od razu' naprawione) przez rok użytkowania to całkiem niezły wynik, niestety kanały w Vectrze to porażka dla mnie (brak C+ Sport+, Eurosport), ale od nowego roku jeszcze 'lepiej będzie' - media2.pl/media/58859-multimedia-polska-...kanalow-polsatu.html
- anna
- Gość
-
- gosc
- Gość
-
- XX
- Gość
-
- aaa
- Gość
-
- sdf
- Gość
-
- zzz
- Gość
-