Nagrody w spółdzielni mieszkaniowej

Więcej
2012/09/10 08:48 #13917 przez Wiesław
Nagrody w spółdzielni mieszkaniowej was created by Wiesław
Co drodzy Państwo sądzicie o tej sprawie: www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/artic...5/POWIAT11/120909794
Ja osobiście jako członek spółdzielni jestem zbulwersowany!

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/09/10 09:41 #13919 przez dżozef
Replied by dżozef on topic Odp: Nagrody w spółdzielni mieszkaniowej
Wiesiu, to nie wiesz, że wszelkiej maści spółdzielnie w całej Polsce to relikty komuny?
Obce są im pojęcia efektywnego zarządzania, czy dobra klienta, czyli mieszkańców. Ja od zawsze tylko słyszę: nie da się, nie wiem, to za duże koszty, nie możemy nic zrobić. A krzywe miny pracujących z łaską za biurkiem urzędasów to nic tylko w ramkę oprawić. A jak czytam na GL o jubileuszowych nagrodach to mnie krew zalewa. Po to czynsz płacimy? :angry:

Więcej
2012/09/14 20:22 #13986 przez kreplas
Replied by kreplas on topic Odp: Nagrody w spółdzielni mieszkaniowej
Możecie się bulwersować albo nie, ale po Niedużaku nie spodziewajcie się niczego dobrego. Najwyżej wprowadzi zamęt i ewentualnie napisze donosik albo zgłosi sprawę do prokuratury. Tyle potrafi, na tyle go poznałem. Zawiść i złośliwość - tyle jego kompetencji. Sam nawet prostego pisma nie potrafi napisać, do większosci swoich wypocin i tchnących paranoicznymi przemyśleniami pism wykorzystuje panią A.Sz.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas