- Otrzymane podziękowania: 15
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
matkapolka2 napisał: masz złe informacje, to będzie biedronka. koleżanka ma tam pracować.
To co tam ma być?pysiu83 napisał: Żadnego McDonalda nie będzie , jest we Frankfurcie .
pysiu83 napisał: Żadnego McDonalda nie będzie , jest we Frankfurcie .
Całyczas Miłomi napisał: w naszym małym końcu Polski a początku Europy zarazem budują mcdonald's! pomiędzy 1 Maja i Kościuszki, w dziurze gdzie miała być kolejna ( która to już?) stacja paliw, a w związku ze sprzeciwem sąsiadów jednak nie będzie. pytanie tylko czy to dobrze czy źle? i jak zareagują na to lokalne fastfoody?
pysiu83 napisał: Heh , 1 powiększony w tygodniu przez miesiąc czyli 4 w sumie
Jesteś ciekaw skąd ta pewność więc tłumaczę : granica więc układ jest taki że mac tylko w jednym mieście co by nie robić sobie konkurencji , zobacz na mapie na miasta przygraniczne, tylko po jednej stronie jest MC - Kostrzyn , Frankfurt , Gubin ( albo Guben - nie pamiętam ) więc pewnie maca nie będzie , zwłaszcza przy kursie euro w mac , widziałeś jaki tam kurs ?
vader napisał: hehe, dobree, jak zwykle wszystko wszechwiedzący.
nie będzie tam maca, bo ta korpo ma jasną politykę lokalizacji nowych lokali, w slubicach taki nie powstanie, bo jest już w FFO, i by robił niezdrową konkurencję ze względu na różnice cen i zbyt bliską odległosci wobec siebie, korpo ma w tej sprawie swoje przepisy, ktorych nigdy nie łamie, to akurat wiem, takze pysiu ma racje.
jesli chcesz to ja przyjme zaklad, jesli nie powstawnie tam mac, to ty mi raz na tydzien przez cały rok stawiasz zestaw powiekszony ale z maca w FFO, za tamte ceny, jesli powstanie to ja tobie w tym w slubicach :laugh:Całyczas Miłomi napisał: w naszym małym końcu Polski a początku Europy zarazem budują mcdonald's! pomiędzy 1 Maja i Kościuszki, w dziurze gdzie miała być kolejna ( która to już?) stacja paliw, a w związku ze sprzeciwem sąsiadów jednak nie będzie. pytanie tylko czy to dobrze czy źle? i jak zareagują na to lokalne fastfoody?
pysiu83 napisał: Heh , przyjmij zakład Vadera , ja z chęcią dotrzymam towarzystwa w tych ,, obiadach czwartkowych " bo na maca to za dobrze wyglądam