Da Grasso w Słubicach

Więcej
2012/08/15 01:09 #13510 przez dagrasso
Replied by dagrasso on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
Słodzić Słodzić Słodzić ;) co daje status vip ? Napewno jakiś rabat ! Ale tak serio to dajemy z siebie wszystko! Naprawdę ! Fajnie jest usłyszeć że nasza pizza smakuje! Chcemy być najlepsi ! Wiemy że damy radę!

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/08/15 18:43 #13537 przez mara
Replied by mara on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
byłam ostatnio na pizzy w da grasso i nie to żebym była niezadowolona owszem pizza byla smaczna ciasto akurat takie jak lubie(chodzi o smak) ceny też nie powalają z nóg :lol: ale..... nie powinna się tak gibać ku dołowi jak się wezmie do reki wiecie o co chodzi?? pizza trzymana w ręku powinna być ''sztywna'' hehe a ta akurat była jak flaczek :dry: ale nie mam złego zdania,wystrój fajny,przyjemnie się siedzi i obsługa też ok,ogólnie polecam.żeby już nie wyjść na wybredną tak skromniutko powiem,że sos czerwony do pizzy też bym zmieniła,bardziej w smaku przypomina przecier pomidorowy,ale to tylko moje zdanie o gustach się nie rozmawia :lol: ogólnie polecam.

Więcej
2012/08/16 08:35 #13558 przez merkaba
Replied by merkaba on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
jak będzie głód jak na Ukrainie w 1932 r to nie będziecie narzekać na przypalone spody czy
na sos ze przypomina przecier pomidorowy

bo wystarcza 3 takie nieurodzaje na świecie a nastanie głód

bez pszczół człowiek też zginie

Więcej
2012/08/16 08:56 #13560 przez qqłka
Replied by qqłka on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
No ale wiesz dlaczego był głód na Ukrainie w latach 30-tych?
Bo na pewno nie przez nieurodzaj czy brak pszczół.

Więcej
2012/08/17 16:52 #13570 przez zajączek
Replied by zajączek on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
Polecam. Pyszna pizza, świeżo i smacznie, mają wyborny sos czosnkowy; poznałam smaki da Grasso we Wrocławiu...

• OlaBE
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/08/24 13:39 - 2012/08/24 20:28 #13616 przez OlaBE
Replied by OlaBE on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
Pizza bardzo bardzo dobra dobra i tak najlepsza w Słubicach tylko trochę więcej dodatkowy W Graffiti Była też dobra w smaku boskie ciasto i dodatki ale cóż zamknięta tera tyko jem z mężem
Da Grasso ........................................... :evil:
Ostatnia2012/08/24 20:28 edycja: OlaBE od.

Więcej
2012/08/26 19:21 #13631 przez Petarda-666
Replied by Petarda-666 on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
Bylam w da grasso Po raz pierwszy w tym tygodniu. Prawda jest ze czas oczekiwania jest dosyć długi, tym bardziej , ze w danym momencie byliśmy jedynymi gośćmi, ale to akurat nie był dla nas problem. Tortilla smaczna, pizza średnia ale nie zawsze można wszystkim dogodic.

Na co chciałabym zwrócić uwagę, to obsługa. Obsługiwał nas po części młody mężczyzna, miły, grzeczny, uprzejmy dla gości. Obsługiwała nas rowniez mloda kobieta. Powiem tak, sama prowadzę dwie firmy, taki pracownik zniszczy każdego szefa.

Jej sposób rozmowy z nami, nie jesteśmy już w wieku po 20 lat,więc testy typu Sorry co do picia chcecie nie robiły najlepszego wrażenia, ale wszyscy to zignorowali. Min zamówilismy pizzę, pani zapytała, dla kogo ona będzie, gdy jej odpowiedzielismy, pani zaśmiala się glupkowato spojrzała na ta osobę i stwierdziła ,,oj sporo Panu kalorii znowu przybędzie,,.

Nie wiem czy jakikolwiek szef restauracji chciałby taka obsługę i czy gość w ten sposób potraktowany przyjdzie do takiej restauracji ponownie. My na pewno nie.

Wiem jak trudno jest utrzymać się na rynku, opłacić czynsze, zusy i podatki. Pracownik, który pracy szanować nie potrafi, nie jest w żadnej firmie potrzebny.

Więcej
2012/08/27 12:57 #13633 przez arczi123
Replied by arczi123 on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
Wczoraj zamówiłem tam dwie pizze
Pierwsza była ok, ale za to druga spalona od spodu - nie przypalona lecz spalona (nawet zrobiłem zdjęcie). Po moim telefonie pracownik przeprosił. Powiedziano mi, że następnym razem będzie zniżka.
Ale po tym co zobaczyłem nie będzie następnego razu....

Więcej
2012/08/27 13:51 #13634 przez jankos
Replied by jankos on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
Pamiętacie pizzerie Amigo przy ulicy Chopina w Słubicach?To była bardzo pyszna pizza najlepsza w mieście!! De grasso z czasem ją zastąpi :-)
Pozdrawiam smakoszy

Więcej
2012/08/27 14:04 - 2012/08/27 14:04 #13635 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
może w mieście najlepsza, ale głowy nie urywało. równać trzeba do najlepszych a nie przeciętnych. najlepsza pizza może się w słubicach dopiero przydarzyć.

jankos napisał: Pamiętacie pizzerie Amigo przy ulicy Chopina w Słubicach?To była bardzo pyszna pizza najlepsza w mieście!! De grasso z czasem ją zastąpi :-)
Pozdrawiam smakoszy

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...
Ostatnia2012/08/27 14:04 edycja: Całyczas Miłomi od.

Więcej
2012/08/27 20:35 #13653 przez bzykbzyk
Replied by bzykbzyk on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
I ja tam byłem i miód i wino piłem :laugh: Pizza rewelacja jak na mój gust (a o gustach jak wiadomo się nie dyskutuje).Natomiast co do obsługi... hmmm Pani Petarda-666 najprawdopodobniej trafiła na specyficzne poczucie humoru Pani właścicielki lokalu.
U mnie mają w każdym razie piątkę z plusem, tak trzymać...

Więcej
2012/08/27 21:17 #13658 przez marcin.rajczak
Replied by marcin.rajczak on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
nie wiem ale albo macie pecha co do czasu oczekiwania albo coś z wami jest nie tak ja zamówiłem tam już 4 razy za każdym razem czekałem nie dłużej niż 25min zamawiałem o różnych porach spody były spoko raz w frutti miałem za mało owoców morza nie mniej jednak była smaczna pozdrawiam i życzę sukcesu

Więcej
2012/08/27 23:05 #13676 przez magda-72-72
Replied by magda-72-72 on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
Rowniez polecam da grasso

Więcej
2012/10/29 19:08 #14462 przez wikoja2002
Replied by wikoja2002 on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
mi smakowała pizza z da grasso ale ostatnio gdy zamówiłam czekałam prawie godzinę a pizza przyjechała zimna był mały kawałek boczku i był taki niedopieczony że nie dało się go pogryźć i dało się nim udusić mówiłam że dwa sosy czosnkowe a dali jeden czosnkowy, nie wiem czy będzie następny raz gdy zamówię tą pizzę bo po tym co zobaczyłam czasami wolę zrobić swoją własną

Więcej
2012/10/29 19:55 #14465 przez Misiaczek123
Replied by Misiaczek123 on topic Odp: Da Grasso w Słubicach
Zamawiałam już w Da Grasso nie raz pizze i nigdy nie czekałam . Pizza jest tam naprawde bardzo dobra , dodatkowo dwa sosy gratis .
I czy to u nas w Słubicach czy w innych miastach zawsze byłam zadowolona z tej pizzerii .

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas