PUNKT OPLAT W BIEDRONCE SLUBICE

Więcej
2012/06/30 11:10 #12988 przez ilona2486
PUNKT OPLAT W BIEDRONCE SLUBICE was created by ilona2486
UWAGA.OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED ROBIENIEM OPLAT W PUNKCIE OPLAT W STAREJ BIEDRONCE W SLUBICACH.WLASCICIEL OSZUKUJE,PRZETRZYMUJE WPLACONE PRZEZ LUDZI PIENIADZE I PRZELEWY DOCHODZA DO ODBIORCY PO 2 A NAWET 3 TYGODNICH.SAME NIEPRZYJEMNOSCI SA POZNIEJ BANKI DOMAGAJA SIE WPLATY I NALICZAJA ODSETKI I KARY MIMO TEGO ZE WPLACILISMY PIENIADZE W TERMINIE.NIE TYLKO JA SIE O TYM PRZEKONALAM.BARDZO DUZO SKARG JEST NA TEN PUNKT OPLAT;LUDZIE SA OBURZENI I ZADAJA OD WLASCICIELA ZWROTOW PIENIEDZY.nie robcie tam oplat

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/06/30 14:44 #12989 przez wesoly23
Replied by wesoly23 on topic Odp: PUNKT OPLAT W BIEDRONCE SLUBICE
ja nigdy nierobie opłat w takich punktach jak tego typu najlepiej jest robic opłaty w banku spółdzielczym kolo strazy przelew dochodzi tam juz drugiego dnia od dnia zapłaty

abc

Więcej
2012/06/30 18:43 #12990 przez ilona2486
Replied by ilona2486 on topic Odp: PUNKT OPLAT W BIEDRONCE SLUBICE
Dzieki za informacje,teraz tez bede robic oplaty w tym banku.

Więcej
2012/06/30 19:34 #12991 przez misia123
Replied by misia123 on topic Odp: PUNKT OPLAT W BIEDRONCE SLUBICE
A NAJLEPIEJ W DOMU PRZEZ INTERNET :)

Więcej
2012/06/30 22:09 #12992 przez saszka
Replied by saszka on topic Odp: PUNKT OPLAT W BIEDRONCE SLUBICE

misia123 napisał: A NAJLEPIEJ W DOMU PRZEZ INTERNET :)

Popieram.Tylko tak płacę :)

Więcej
2012/07/01 23:19 #13005 przez Cinusiowa
Replied by Cinusiowa on topic Odp: PUNKT OPLAT W BIEDRONCE SLUBICE
W mediach przez długi czas trąbili o przekrętach, jakie robiły takie punkty i dziwię się, że ludzie jeszcze wpłacają pieniądze w takich miejscach. Z resztą w Słubicach już był taki punkt, który właśnie przez to zamknęli. Lepiej zapłacić tą złotówkę, czy dwie więcej wpłacając na poczcie lub w banku niż ryzykować. W banku, który jest na parterze w Menclu opłaty są takie same jak na poczcie 2,50 zł i szybko przelewy idą. A najwygodniej i najtaniej robić przelew przez internet samemu :)
Z drugiej strony rozumiem też niektórych emerytów i rencistów, którzy nie mają wyjścia i liczą naprawdę każdą złotówkę. Szkoda tylko, że takich ludzi, ktoś ma potem wykorzystywać...

• gosiaB
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2012/07/02 05:00 #13006 przez gosiaB
Replied by gosiaB on topic Odp: PUNKT OPLAT W BIEDRONCE SLUBICE
Ja mogę polecić punkt opłat w blaszakach koło Mencla,opłacam tam rachunki od kilku lat i zawsze są pieniążki na następny dzień a nawet w ten sam dzień.

Więcej
2012/07/02 05:24 - 2012/07/02 05:24 #13007 przez yon
Replied by yon on topic Odp: PUNKT OPLAT W BIEDRONCE SLUBICE
najlepiej jest robic opłaty w banku spółdzielczym kolo strazy przelew dochodzi tam juz drugiego dnia od dnia zapłaty

Ha, ha! Chyba,że sam wypłacisz pieniądze i sam je zaniesiesz odbiorcy ! Nigdzie nie widziałem takiej dziadowni jak w tym właśnie banku. Mam tam konto i nawet przy przelewach internetowych jest tam masakra. Dla porównania mam też konto w WBK i, chociaż też dalekie od doskonałości - różnica jest niebotyczna , nie wspominając już nawet o opłatach i sposobie ich naliczania :-(((
Ostatnia2012/07/02 05:24 edycja: yon od. Powód: xxx

Więcej
2012/07/08 14:01 #13090 przez pio
Replied by pio on topic Odp: PUNKT OPLAT W BIEDRONCE SLUBICE
NAJLEPSZE JEST KONTO I PLACENIE PRZEZ INTERNET POLECAM

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas