- Otrzymane podziękowania: 0
Maltretowanie uczniów w słubickich szkołach w latach osiemdziesiątych!
- lidia
- Autor
- Świeżak
-
Ci którzy przyzwalali na maltretowanie dzieci bądź też podżegali do maltretowania, muszą stanąć przed sądem to jest tak bulwersująca sprawa że głowa boli!
A z tego co wiem Suchacka, Drozdowski są ,,zasłużonymi,, , ,,pedagogami,, Rozmawiałam kiedyś z szanowanym słubickim ,,pedagogiem,, na pytanie jak dyscyplinować dzieci aby nie przeszkadzały na lekcji odpowiedział mi cytuję : wp*** , wp*** trzeba spuścić aby im się odechciało rozrabiać!!!?????
Dzicz barbarzyńska dzicz! to jest poziom merytoryczno dydaktyczny tych tzw. pedagogów!
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Ja123
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- kaczka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Fajna szkoła życia.
- dreamhost
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Joasia5
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 4
- Dar699
- Wylogowany
- Senior forum
-
- kaczka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Dar699 napisał: I te mordobicia powinny wrócić.Wtedy człowiek wiedział że jak przegnie to nauczyciel mordę oklepie a w domu ojciec poprawi.
Jeśli masz córkę lub syna w wieku szkolnym, to nie zapomnij na wywiadówce powiedzieć belfrom, że jak twoje dzieci będą rozmawiać na lekcji, zachowywać się głośno na przerwie, to mogą im oklepać mordę. Bijesz w domu swoje dzieci ?
- Office
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 11
- arczi123
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- lidia
- Autor
- Świeżak
-
arczi123 napisał: Najlepiej głaskać i udawać, że wszystko ok! - to jest wasze "bezstresowe wychowanie", a później będzie płacz, bo mamusia z tatusiem popuścili, za bardzo głaskali i kochane dzieciątko w nocy ich zarżnęło! Albo "pod wpływem..." nie wyrobiło na zakręcie i zmiotło z chodnika kilka osób!
Psychopato! Temat jest o maltretowaniu dzieci przez chorych umysłowo wychowawców.
Nic nie usprawiedliwia maltretowania świadczy to jedynie o zaburzeniach psychicznych osób które takich czynów się dopuszczają! Powtarzam temat jest o maltretowaniu a nie okazyjnym karceniu!
Ty widać jesteś ofiarą przemocy , bezduszną ofiarą która powiela złe wzorce w swoim dorosłym życiu!
- dreamhost
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- xy37
- Świeżak
-
- mysz41
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- slubfurt79
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 2
JA ROWNIEZ MIALEM WATPLIWA PRZYJEMNOSC UCZESZCZAC DO TEJ SZKOLY DOKLADNIE 8 LAT NA PRZELOMIE LAT 80TYCH I 90TYCH. NIGDY NIE ZAPOMNE NAUCZYCIELKI MATEMATYKI <ZOFII PILCZUK> KTORA REGULARNIE PSYCHICZNIE I FIZYCZNIE MALTRETOWALA SLABSZYCH UCZNIOW Z JEJ PRZEDMIOTU A WIEC MATEMATYKA. WILEKOROTNIE PRZEZ TE WSZYSTKIE LATA JAKO DZIECKO BYLEM PRZEZ NIA PONIZANY ORAZ BITY. DLA PRZYKLADU PODAM ZE STOJAC PRZY TABLICY NIE POTRAFILEM ZE STRACHU ROZWIAZAC ZADANIA Z MATEMATYKI WOWCZAC UDERZYLA MNIE OTWARTA DLONIA W GLOWE TAK MOCNO ZE UDERZYLEM JESZCZE GLOWA W TABLICE, PAMIETAM ZE CHCIALO MI SIE WYMIOTOWAC I MIALEM ZAWROTY GLOWY NIE WSPOMNE O GUZIE, BYLEM JEDNAK TAK SPARALIZOWANY STRACHEM ZE NAWET RODZICA NIE POWIEDZIALEM O TYM "INCYDENCIE". PS. CO CIEKAWE W SZKOLE SREDNIEJ NAGLE OKAZALO SIE ZE JESTEM DOBRY Z MATEMATYKI ALE TAM MIELISMY NORMALNA NAUCZYCIELKE NIE SADYSTKE...
- xy37
- Świeżak
-
w "TROJCE"byl tez nauczyciel w-f ktory nie fizycznie,a psychicznie znecal sie nad uczniami slabymi z w-f.