- Otrzymane podziękowania: 0
Wiesz na kogo głosujsz
- Stanley
- Autor
- Świeżak
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- vader
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- jurand
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Vader jeśli chodzi o Ciebie, to nie oceniałbym kogoś kompetencji po tym jak zrobił literówkę gdzieś w wyrazie- wiesz pisząc na komputerze zdarza się czasem że nie zauważy się drobnych pomyłek spowodowanych przypadkowym naciśnięciem jakiejś "dodatkowej" literki. Po za tym wszelkie pisma wnioski pisane w urzędach w ważnych sprawach nie jednokrotnie są czytane i to przez różne osoby zatem niezauważenie błędu jest znikome- zatem nie będziemy musieli się wstydzić za ewentualne literówki, które to na pewno nie świadczą o stopniu wiarygodności.
- vader
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Wbrew temu co piszesz, to jest bardzo ważne, bo świadczy o kandydacie. I nie chodzi tylko o literacką poprawność, ale to pośrednio świadczy o takich cechach jak np. staranność, dokładność, skupienie.
Jeśli tak jak wizytówka tychże kandydatów ma być przygotowana np. oferta inwestycyjna dla inwestora, który zamierza zostawić w Słubicach 5 mln euro, to wybacz, ale ja takiego kogoś nie wybiorę.
Diabeł tkwi w szczegółach i nie po to wybiera się konkretną osobę, żeby po niej kolejnych 10 ludków w urzędzie sprawdzało poprawność pisma. Przecież mieliśmy ograniczać biurokrację i marnowanie urzędniczych zasobów
Po za tym przygotowanie tekstu o sobie, będąc kandydatem, to nie zwykłe "pisanie na komputerze". Skoro ktoś do tak prostej czynności nie potrafi przyłożyć wagi i starań, to czy będzie potrafił do rzeczy wielokrotnie trudniejszych i nierzadko wymagających wysokich kompetencji? Wybacz, ale szczerze wątpię.
- qqłka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 4
- jurand
- Wylogowany
- Ekspert
-
- qqłka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Tak się jednak składa, że przewodniczącego rada wybiera większością głosów, i kto jak kto, ale jeżeli ten nie może przeforsować swoich projektów to powinien powiedzieć "arrivederci panowie i panie", wybieramy nowego przewodniczącego.
Tak zrobiłby przyzwoity człowiek, ale po co skoro można siedzieć na stołku do końca kadencji i tylko pilnować porządku obrad.
- Stanley
- Autor
- Świeżak
-
- jurand
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Tomasz Ciszewicz
- Wylogowany
- Świeżak
-
Zostałem również poinformowany, iż krążą po mieście informacje w wersji sms, iż dogadałem się z Panem Bodziackim i w zamian za jakieś stanowisko wycofuje się z kampanii i będę popierał ten komitet. Chciałem zdementować tą plotkę, nie prowadziłem jakiejkolwiek rozmowy z komitetem Razem dla Słubic i nie zabiegałem o żadne stanowiska. Startuję w wyborach jako osoba niezależna, bezpartyjna, przedstawiam co chcę zrobić. Jeżeli Wyborcy zaufają mi i poprą moją osobę będę pracował jak tylko potrafię najlepiej na korzyść Naszej Gminy.
Pozdrawiam
Tomasz Ciszewicz
- vader
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- vader
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Mam nadzieję, że mnie admin nie wykasuje, bo to tylko informacja, a nie reklama polityczna
Była podana strona p.Ciszewicza, wiec wklejam również link i do tej. Niech lud pozna swojego Pana
- Basu
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
"GOSPODARKA I INWESTYCJE to najsilniejsze i widoczne atrybuty rozwoju lokalnego. Najważniejsze dla mieszkańców są
- obwodnica Słubic
- nowe miejsca pracy
- nowe drogi
- skuteczna brona przeciwpowodziowa
........"
... a na stronie byki.
- Stanley
- Autor
- Świeżak
-
- vader
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-